Klippning - långt hår

Klippning - långt hår

För dig med ett långt vackert hår är variationerna på frisyrer nästan oändliga. Långt hår ägnar sig väl för håruppsättningar, både vardags- och festfrisyrer, liksom flätor, lockar och vågor.

Om du är sugen på att göra en märkbar förändring, men ändå behålla längderna i ditt hår, finns många frisyrer för långt hår att överväga.  Hos oss på New Look hjälper vi dig ta det stora steget att klippa långt hår i Linköping  även om håret ska förbli långt eller mellanlångt.

Är du redo för din NewLook?

Är det något speciellt du undrar över så är det bara att ringa oss på  013315180 

Inspirationsbilder

Vanliga frågor Klippning - långt hår

Om du är sugen på att göra en märkbar förändring, men ändå behålla längderna i ditt hår, finns många frisyrer för långt hår att överväga. Att klippa sig, även om håret ska förbli långt eller mellanlångt, är ett stort steg för många. 

Låt dig inspireras av sköna frisyrer för långt hår – axellångt, uppklippt, skarpa linjer eller undercut. Är det dags att konsultera en professionell frisör, som kan ge råd och tips på frisyrer som passar din ansiktsform och lyfter fram din stil? Inspireras av frisyrer för långt hår här innan du sätter dig till rätta i frisörstolen.

Ett axellångt hår som enkelt stryks bakom örat hör till våra absoluta favoritfrisyrer för långt hår. Hårmodet förändras, men axellånga frisyrer där topparna vilar lätt på axlarna är en lättstylad klassiker. Ett slätt och glansfullt mellanlångt hår är lätt att trivas i. Platta håret med en plattång, locka, eller sätt upp det vid festliga tillfällen. Tänk på att välja en frisyr som inte kräver mer styling än du faktiskt orkar med.

Våga rama in ansiktet med klassisk uppklippt Jennifer Aniston-frisyr, som vi minns den från 90-talet. Uppklippta frisyrer är det perfekta valet för dig med tjockt långt hår, då det skapar en lätthet i håret. Frisyrer klippta i en och samma längd upplevs tvärtemot fylligare och bör övervägas av dig med ett tunnare hår. Kom ihåg att skydda håret mot värmen från stylingredskap samt att vårda håret för att undvika att det blir torrt och slitet.

Satsa på frisyrer för långt hår med skarpa och tydliga linjer. Välordnade mittbenor eller sidbenor är nyckeln för att hitta hem i denna typ av frisyrer för långt hår. Både mittbenan, sidbenan och den skarpa luggen verkar vara här för att stanna. En microlugg sätter pricken över i:et, för den som vågar! 

Är du redo för din Newlook?

Rulla till toppen